Најлесниот GPS/GSM-5G HQBG0603

Краток опис:

Глобален уред за следење животни, HQBG0603.

Следење на системот за позиционирање GPS, BDS, GLONASS.

Пренос на податоци преку 5G (Cat-M1/Cat-NB2) |2G (GSM) мрежа.

Воздухопловна стандардна соларна плоча.

Лесно за распоредување и управување.


Детали за производот

N0. Спецификации Содржини
1 Модел HQBG0603
2 Категорија Ранец/Стап-на
3 Тежина 3 гр
4 Големина 21 * 17 * 7,5 мм (Д * Ш * В)
5 Режим на работа EcoTrack - 6 поправки/ден |ProTrack – 72 поправки/ден |UltraTrack - 1440 поправки/ден
6 Интервал за собирање податоци со висока фреквенција 1 мин
7 Капацитет за складирање 260.000 поправки
8 Режим на позиционирање GPS/BDS/GLONASS
9 Точност на позиционирање 5 м
10 Метод на комуникација 5G (Cat-M1/Cat-NB2) |2G (GSM)
11 Антена Надворешен
12 Напојува со соларна енергија Ефикасност на конвертирање на соларна енергија 42% |Дизајниран животен век: > 5 години
13 Водоотпорен 10 банкомат

 


  • Претходно:
  • Следно:

  • Поврзани производи