GPS/GSM-5G më i lehtë HQBG0603

Përshkrim i shkurtër:

Pajisja globale e gjurmimit të kafshëve, HQBG0603.

Gjurmimi i sistemit të pozicionimit GPS, BDS, GLONASS.

Transmetimi i të dhënave përmes 5G (Cat-M1/Cat-NB2) |Rrjeti 2G (GSM).

Paneli diellor standard i hapësirës ajrore.

Lehtë për t'u vendosur dhe menaxhuar.


Detajet e produktit

N0. Specifikimet Përmbajtja
1 Model HQBG0603
2 Kategoria Çantë shpine/Ngjitës
3 Pesha 3 g
4 Madhësia 21 * 17 * 7,5 mm (L * F * Lartë)
5 Mënyra e funksionimit EcoTrack - 6 rregullime/ditë |ProTrack – 72 rregullime/ditë |UltraTrack - 1440 rregullime/ditë
6 Intervali i mbledhjes së të dhënave me frekuencë të lartë 1 min
7 Kapaciteti i ruajtjes 260,000 rregullime
8 Mënyra e pozicionimit GPS/BDS/GLONASS
9 Saktësia e pozicionimit 5 m
10 Metoda e komunikimit 5G (Cat-M1/Cat-NB2) |2G (GSM)
11 Antenë E jashtme
12 Me energji diellore Efikasiteti i konvertimit të energjisë diellore 42% |Jetëgjatësia e projektuar: > 5 vjet
13 Provë ndaj ujit 10 ATM

 


  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Produkte të ngjashme